Echipa

Alexandra Dincă

Este fotograf și antropolog. Pentru cercetarea sa de doctorat își propune să studieze impactul social al schimbarilor climatice si al turismului asupra satelor din Delta Dunării. Proiectele sale sunt disponibile pe alexandradinca.com

Vlaicu Golcea

Cu o discografie de peste 30 de titluri editate în ţară şi în străinătate, plus o importantă prezenţă concertistică în majoritatea ţărilor europene, compozitorul şi performerul Vlaicu Golcea îşi desfăşoară activitatea muzicală în diferite sectoare ale artelor sincretice: muzică de teatru, dans contemporan, film documentar, lung şi scurt metraj, animaţie, instalaţii multimedia, intervenţii în spaţii publice şi performance-uri. A compus coloanele sonore la peste 90 de producţii teatrale, în anul 2009 fiindu-i acordat premiul UNITER pentru muzică de teatru. În dansul contemporan semnează coloana sonoră și sound-designul la peste 20 de producții naționale și internaționale. Iniţiator al proiectelor Aievea, Spitalulamorului.ro, East Village, Bucharest AV, MIDI Overdose, Jazz eScape. Mai multe informații pe vlaicugolcea.ro

Uțu Pascu

Activează de 20 de ani în domeniul audio ca și sound designer, producător de studio și basist. Semnează producția la peste 15 albume, lucrând pentru artiști ca Alexandrina, iordache, Brum, Ana Cristina Leonte, Aievea. Munca de sound designer pentru piese de teatru îl regăsește în creditele a șapte producții importante ale teatrelor din Timișoara. Ca muzician live a facut și face parte ca basist din grupurile: Brigada Artistică Urbană (1996-prezent), Blazzaj (2003-prezent), iordache (2006-prezent), Kumm (2004-2014), Subcarpati Band, Aievea. În calitate de muzician de jazz a colaborat cu o mare parte a instumentiștilor din România, având la activ o generoasă listă de participări la festivaluri de profil naționale și internaționale.

Amalia Alexandru

Este manger de proiecte culturale, colaborând cu mai multe organizații nonguvernamentale și cu artiști independenți pentru implementarea unor concepte ce valorifică creativ patrimoniul cultural.
Când nu scrie proiecte sau nu susține cursuri în cadrul programului Formare Culturală, Amalia caută povești despre personaje și mentalități ale diferitelor epoci.
Pentru ea, proiectul Oamenii Dobrogei a însemnat posibilitatea de a descoperi potențialul muzical al unei zone multiculturale, cu care era familiarizată doar geografic.

Mihai Păcurar
Este scenograf, artist video și regizor de animație român. A lucrat la peste 50 de spetacole de teatru ca scenograf și artist video cu (printre alții) Gianina Cărbunariu, Radu Afrim, Cristian Theodor Popescu, Radu Nica, Anca Bradu, Răzvan Mazilu.. Din 2010 a lucrat ca art director pentru publicațiile Republik, TATAIA (a cărei co-fondator este) și INFINITEZIMAL. De peste 10 ani participă la toate manifestările de grup ale Kinema Ikon din Arad. In 2016 a lansat primul scurt metraj de animație, “Cutia albă”.

Vlad Bîrdu

www.vladbirdu.com/

Artiști care au remixat:

Electric Brother

https://soundcloud.com/electricbrother

Alex Halka 

Alex Halka este compozitor și sound designer. Pentru un timp, cariera lui de muzician s-a împletit cu cea de actor, profesând în cadrul Teatrului German de Stat Timișoara. Absolvent al Facultății de Muzică și Teatru Timișoara în 2006, a debutat ca și compozitor de muzică de scenă în 2009, de atunci semnând coloanele sonore la peste 20 producții, atât în teatre instituționalizate cât și în teatre independente – ale căror spectacole au avut un răsunet semnificativ în breaslă. Activitatea lui muzicală mai cuprinde compoziții pentru performance-uri (“Reonstruction with Art” – Timișoara sau prezența în 3 ani consecutivi la festivalul Clujotronic în compania artistului vizual german Kiritan Flux) și coloane sonore pentru film documentar.

www.alexhalka.eu

https://soundcloud.com/alex-halka

Punct8

https://soundcloud.com/punct8

150 Stoka 

https://soundcloud.com/150stoka

Undo Stress

https://soundcloud.com/undostress

Petru Soleanu

https://soundcloud.com/made-by-peter